Projekat „Globalna škola preduzetništva“.

Imali smo izuzetnu priliku i čast da budemo podrška mladima iz zemalja širom sveta, koji su zajedno sa studentima iz Beograda kroz projekat „Globalna škola preduzetništva“ studentske organizacije AIESEC učili o preduzetnštvu;  kako se razvija u Srbiji, kako pokrenuti ideju, istrajati i uspeti.

post-aiesec-02

Studenti su imali set radionica koje su vodeli ka razvijanju određenih veština neophodnih za preduzetnički biznis: podsticanje kreativnosti, inovativnosti, motivaciji, naprednoj komunikaciji i veštinama javnog nastupa i upravljanju vremenom i stanjem.

Razmenjujući  profesionalna, praktična znanja i iskustva iz HR-a i preduzetničke prakse, treneri razvojnih veština Bojana Šajatović i Tamara Vlahović su na interaktivan način predstavile model programiranja ciljeva, brendiranja, izrade biznis plana i finansijskog modela, timskog rada, važnostima i ulogama koje pojedinac ima u timu, upoznavanje sa tipovima ličnosti i komunikacijskim stilovima, potencijalnim rizicima i održivosti projekta.

Tokom radionica učesnici su imali priliku da prezentuju i  lične ciljeve i razvijaju timske ideje. Na kraju smo jednoglasno izabrali  pobeničku ideju, za koju smo sigrurni da će se u narednom periodu i realizovati i razvijati kako u Srbiji, tako i  u svetu.

Podeli!

Arhive

Kategorije

Pridruži se trenerima razvojnih veština

Postani deo NLP programa i budite lider u svojoj profesionalnoj oblasti.