Proslaviti uspeh je jednako važno
kao i ostvariti ga.

Naziv ovog modula je „Uspeh“ pa su učesnice razmišljale i definisale šta za svaku od njih znače pojmovi uspeh i sreća, kao i kako one slave svoje uspehe. Proslaviti uspeh je jednako važno kao i ostvariti ga – tako izbegavamo zamku našeg uma koji neproslavljen uspeh počne da podrazumeva.

Sedmi modul NLP Praktičarskog treninga održan je 16 i 17. marta 2019. god. Trening je vodila trener Tamara Vlahović, asistenti su Slađana Galuška i Vesna Protulipac.

Na početku modula radili smo evaluaciju dosadašnjih NLP učenja, a učesnice su konstatovale da ukoliko žele da žive srećan i ispunjen život, sve što treba je da koriste strategiju „svakodnevno radi posvećeno i na sebi“. Podelile su i iskustva pisanja eseja, koji je jedan od zadataka za sertifikaciju.

Postavi novi okvir. Pronađi najboljeg prijatelja u sebi.

Pored teme uspeha na treningu smo se bavili okvirima – kakvi sve okviri postoje, koliko je važno prepoznati okvir koji smo usvojili, a onda i način kako ga možemo promeniti. Kroz vežbe učesnice su došle do zaključka da postavljanjem novog okvira, zapravo, izlaze iz svojih ograničavajućih uverenja, menjaju fokus sa svojih mana na svoje vrline i novim okvirom same sebi postaju najbolji prijatelji.

  • Živi srećan i ispunjen život – koristi strategiju „svakodnevno radi posvećeno i na sebi“
  • Uspeh i sreća – proslaviti uspeh je jednako važno kao i ostvariti ga
  • Okviri – postavljanjem novog okvira, zapravo, izlazite iz svojih ograničavajućih uverenja, menjate fokus sa svojih mana na svoje vrline
  • Izađi iz zone komfora – vežbaj otvorenost čula, fleksibilnost i davanje povratne informacije

Drugog dana modula bavili smo se submodalitetima i polaznice su otkrile da promena submodaliteta dovodi do promene osećanja.

“Učesnice su izašle iz zone komfora i bile i u ulozi asistenata, vodile su jedna drugu kroz vežbu i uvežbavale otvorenost čula, fleksibilnost i davanje povratne informacije.”

Na kraju modula buduće praktičarke su napravile svoje lične formule uspeha.

Podeli!

Arhive

Kategorije

Pridruži se trenerima razvojnih veština

Postani deo NLP programa i budite lider u svojoj profesionalnoj oblasti.