Reč najbolje informiše

[fusion_builder_container admin_label=“Content“ hundred_percent=“no“ equal_height_columns=“no“ menu_anchor=““ hide_on_mobile=“no“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“left top“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ enable_mobile=“no“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ video_preview_image=““ border_size=“0px“ border_color=““ border_style=“solid“ margin_top=““ margin_bottom=““ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=“80px“ padding_left=““][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“2_3″ layout=“2_3″ spacing=“5%“ center_content=“no“ link=““ target=“_self“ min_height=““ hide_on_mobile=“no“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“left top“ undefined=““ background_repeat=“no-repeat“ hover_type=“none“ border_size=“0″ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““ margin_top=“0px“ margin_bottom=“40px“ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.1″ animation_offset=““ last=“false“ first=“true“][fusion_text columns=““ column_min_width=““ column_spacing=““ rule_style=“default“ rule_size=““ rule_color=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]

Reč najbolje informiše

„Samo pokušavam da pomognem“.

Smisao ličnog rasta ili rada na sebi jeste prepoznavanje tog trenutka kada odlučite da na svetlost dana izvučete „iz petnih žila“ ono najbolje u vama, posebno kada vas  vaše slabosti  najače spopadaju tražeći način i put da sve mane  zablistaju kao glavne karakteristike vaše ličnosti.

Obratite pažnju na sledeće cake:

  1. Caka je da iako svi mi prepoznajemo naše slabosti i mane, da im ne dozvolimo da nas one definišu i ne određuju kao osobu. Umesto toga, da ih prevazilazimo, da težimo da stvorimo „najbolje ja u trenutnom ja“ koje se razlikuje od „stvarnog ja“ kroz razvijanje novih veština. Jer dobre osobine se mogu razviti.
  2. Caka zahteva promišljanje i iskrene odgovore na sledeća pitanje:
    Zašto želite da se promenite, zbog roditelja, partnera, okruženja ili sebe radi?
  3. Caka -promena nije laka i preko noći. Ona zahteva vreme, ona je proces. Pa tako trendovi  „rada na sebi“, „pozitivnog mišljenja“ i primena „prve pomoći lake psihologije“ su najčešči izvori frustracije. Iako se o tome priča na svakom ćošku, jer svuda ima onih koji se „biju u grudi“ jer žele da podele svoja pozitivna kreirana iskustva, suština promene je da vi kreirate sopstveno iskustvo.
  4. Caka – dobro razmislite i odgovorite na pitanje: da li sam spreman da preuzmem odgovornost za sopstveni život – što automatski (ne) znači da priznate sebi i svetu da ne verujete u sebe, da niste dovoljno dobri, uspešni, možda čak malo i stidljivi, da ne umete da se ponašate u društvu nepoznatih ljudi i na kraju dana ne verujete da imate „to nešto“ što vas čini posebnim.
  5. Caka – ništa nije ni crno ni belo, tačnije sve je za ljude. Pa čak i ako žmurite pred problemima i teškoćama. Čak i tada možete pronaći određene lekcije, npr. da postojeću situaciju posmatrate kao potencijalnu prednost (umesto problema i pretnje).
  6. Caka je – otkriti sebi i svetu, svoje pozitivne strane.
    Dok se bavite sobom,  kako bi bilo da se prisetite  svojih dvanaest pozitivnih osobina. Zatražite pomoć prijatelja i porodice, ukoliko vam nije laka ova caka. Ovo je najbolja vežba za duhovni rast.
  7. Caka kako se „kalio čelik“. Tako što ništa nije strašno ni konačno, dok god smo živi učimo, tako što učimo na svojim ili tuđim greškama.  Niko se još naučen nije rodio i baš zato se i radi na sebi. To nije klasičan posao od 9 do 5, i tu nema sigurnih prihoda, ali ono što je sigurno je da tu uvek ima posla i da je obaveza i odgovornost svih nas da unapređujući potrebne veštine mi zapravo otkrijemo potencijale i razvijamo sopstvenu ličnost.
  8. Caka – I kad sve ovo znamo, opet se može desiti da promena ne zaživi, zato što nismo spremni da izađemo iz zone komfora i nismo spremni na rizik ili nismo spremni da se suočimo sa strahom od nepoznatog.

Sačuvaj trenutak, posebno onaj u kome imaš ideju da se promeniš, sebe radi.

I dalje nemaš kapaciteta da otkriješ svoje sposobnosti i potencijale? 

Javi se danas. Mi ti možemo pomoći da upoznaš sebe i da saznaš neophodne informacije potrebne za lični rast i razvoj.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=“default“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ sep_color=““ top_margin=“5px“ bottom_margin=““ border_size=““ icon=““ icon_circle=““ icon_circle_color=““ width=““ alignment=“center“ /][fusion_separator style_type=“single solid“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ sep_color=““ top_margin=“30px“ bottom_margin=“-10px“ border_size=“2″ icon=““ icon_circle=““ icon_circle_color=““ width=““ alignment=“center“ /][fusion_sharing tagline=“Share This Post!“ tagline_color=““ backgroundcolor=““ title=““ link=““ description=““ icons_boxed=““ icons_boxed_radius=““ color_type=““ icon_colors=““ box_colors=““ tooltip_placement=““ pinterest_image=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=“1_3″ layout=“1_3″ spacing=“5%“ center_content=“no“ link=““ target=“_self“ min_height=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=“#faf9f8″ background_image=““ background_position=“left top“ undefined=““ background_repeat=“no-repeat“ hover_type=“none“ border_size=“0″ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ padding_top=“7%“ padding_right=“7%“ padding_bottom=“7%“ padding_left=“7%“ margin_top=““ margin_bottom=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.1″ animation_offset=““ last=“true“ first=“false“][fusion_widget_area name=“avada-blog-sidebar“ title_size=““ title_color=““ background_color=““ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_global id=“1589″]

Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali

    Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali

      Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali

        Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali

          Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali

            Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali

              Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali

                Popunite formu kako bismo Vas kontaktirali