Project Description

Vreme učenja i promena

Živimo u svetu neprestanih promena, što više otkrivamo, sve je više onoga što treba otkriti i naučiti u ličnom i profesionalnom životu. Učimo stalno i tako se prilagođavamo promeni uslova u okruženju. Neke stvari učimo tako što nas neko podučava, a neke učimo kroz proces, tj. stvarajući, kreirajući lično iskustvo. Učenje uvek podrazumeva i lični razvoj jer utiče na to da mislimo drugačije, da se ponašamo i osećamo drugačije.

Practitioner je prvi nivo edukacije na kojoj se uče osnovni modeli i metode NLP-a primenljivi u ličnom životu i profesionalnom razvoju, realizuje se isključivo kao iskustveni trening koji podrazumeva interakciju.

Prijavi se danas

Organizacija treninga

Po standardu International Association of NLP – IANP, www.ia-nlp.org / section /Global Standards for Neuro – Linguistic Programming, edukacija traje 130 sati tokom 18 dana, uz 15 sati supervizije jednog od sertifikovanih NLP Trenera ili koučeva.

Sadržajno je koncipiran da traje 8 modula plus 7 dodatnih večernjih treninga za vežbe naučenog.

Sertifikacija sledi nakon uspešno položenog pismenog i praktičnog testa, kao i prezentacije postignutih promena u praksi.

Prijavi se danas

Prepoznajte i iskoristite svoje resurse

Ovaj trening će vam pomoći da steknete uvid u ono što radite, način na koji reagujete i kako utičete mislima na svoje emocije i ponašanje. Naučićete da prepoznate svoje resurse i ostvarite željene rezultate. Razvijaćete veštine potrebne za uspešnu komunikaciju.

nlp-basic_portfolio-2

Prijavi se danas

Pridruži se trenerima razvojnih veština

Postani deo NLP programa i budite lider u svojoj profesionalnoj oblasti.