Project Description

Transformacija ličnog života i profesionalne karijere

NLP Master je izuzetan trening za otkrivanje naprednih NLP tehnika i alata koje se koriste za transformaciju kako ličnog života, tako i profesionalne karijere.

Posle završenog Practitionera na kome ste aktivnim učestvovanjem kreirali lično iskustvo u procesu razvoja potencijala, unapredili veštine na masteru nastavljate da razvijate integritet.

Tokom ovog treninga, savladaćete još i kako funkcioniše NLP metodologija. Naučićete metode i tehnike koje možete svakodnevno koristiti u privatnom i poslovnom okruženju.

Otkrićete i kako da upravljate svojim stanjem i kako da se nosite u stresnim situacijama.

Prijavi se danas

Organizacija treninga

Predviđen da traje 18 dana, tačnije – 130 sati, samostalnog rada, istraživanja, promišljanja i interaktivnog učenja i vežbanja u grupama.

Sam Trening je podeljen na 8 modula; 7 modula intenzivnog rada i poslednji 8 završni modul rezervisan je za integraciju i prezentaciju znanja, uz ispit i sertifikaciju uz proslavu.
Svaki modul traje 2 dana, tačnije 16 (2x 8 sati) radnih sati.

NLP Master je organizovan prema standardu medjunarodne NLP Asocijacije – Interational Associations of NLP ( IANLP) www.ianlp-nlp.org/curricula / NLP Master

Prijavi se danas

Ostvarite svoje ciljeve kroz NLP metodologiju

Tokom treninga saznaćete kako funkcioniše NLP metodologija, šta čini osnovu svake promene, koje metode, veštine i tehnike možete svakodnevno koristiti, kako u privatnim tako i u poslovnim situacijama.

Na ovom trening ćete dobiti alate čijom primenom možete da ostvarite svoje ciljeve, povećate samopouzdanje, postanete efikasniji u komunikaciji i pomognete ljudima u okruženju.

nlp-basic_portfolio-2

Prijavi se danas

Pridruži se trenerima razvojnih veština

Postani deo NLP programa i budite lider u svojoj profesionalnoj oblasti.