Project Description

Transformacija ličnog života i profesionalne karijere

NLP Master je izuzetan trening za otkrivanje naprednih NLP tehnika i alata koje se koriste za transformaciju kako ličnog života, tako i profesionalne karijere.

Posle završenog Practitionera na kome ste aktivnim učestvovanjem kreirali lično iskustvo u procesu razvoja potencijala, unapređenja veština, što je rezultiralo rastom integriteta.

Tokom ovog treninga, savladaćete još i kako funkcioniše NLP metodologija, kada za sebe želite određenu promenu, šta čini osnovu svake promene, koje metode, veštine i tehnike možete svakodnevno koristiti kako u svakodnevnim, tako i u poslovnim situacijama.

Potom, šta čini osnovu svake promene, koje metode, veštine i tehnike možete svakodnevno koristiti kako u svakodnevnim, tako i u poslovnim situacijama.

Organizacija treninga

Predvidjen da traje 18 dana, tačnije – 130 sati, samosltalnog rada, istraživanja, promišljanja I interaktivnog učenja i vežbanja u grupama.

Sam Trening je podeljen na 8 modula; 7 modula intenzivnog rada i + 7 dodatnih trečasovnih večernjih trening/radionice za vežbe naučenog, poslednji 8, završni, je rezervisan za integraciju i prezentaciju znanja, uz ispit i sertifikaciju uz prigodnu proslavu.
Svaki modul traje 2 dana, tačnije 8 radnih sati.

NLP Master je organizovan prema standardu medjunarodne NLP Asocijacije – Interational Associations of NLP ( IANLP) www.ianlp-nlp.org/curricula / NLP Master

Ostvarite svoje ciljeve kroz NLP metodologiju

Postavjate usvojenih alata i tehnika za unapređivanje veština neophodnih savremenom društvu, imaćete alate da pomognete i ljudima koji vas okružuju.
Jednostavnom primenom u ličnom i profesionalnom životu, možete ostvariti svoje ciljeve, povećati samopouzdanje, postići efikasniju komunikaciju. Tokom treninga saznaćete kako funkcioniše NLP metodologija, potom, šta čini osnovu svake promene, koje metode, veštine i tehnike možete svakodnevno koristiti kako u svakodnevnim, tako i u poslovnim situacijama.

nlp-basic_portfolio-2

NLP TRENER

TAMARA VLAHOVIĆ
TAMARA VLAHOVIĆTrener razvojnih veština i kouč
Tamara Vlahović je po obrazovanju profesor/prevodilac – po životnom izboru, dizajner, NLP trener razvojnih veština i kouč. Takođe, ona je fellow member, trainer i coach IANLP asocijacije.

Pridruži se 2.000 trenerima razvojnih veština

Postani deo NLP programa i budite lider u svojoj profesionalnoj oblasti.